Om os

Hos BetterNumbers er det vores ambition, at sikre virksomheden et sikkert økonomisk fundament.

Det er afgørende, at virksomheden har relevante og rettidige økonomiske oplysninger samt, at likviditet, finansiering og skatteforhold mv. er optimeret.

Vi har fokus på, at udvikle og hjælpe vores kunder bredt indenfor det økonomiske felt.

Dette fokus gør, at vi særligt arbejder med virksomheder i udvikling. Det være sig ejerdrevne virksomheder eller virksomheder med investorer i form af Business angels og venturefonde mv.

Kendetegnet for disse virksomheder er, at der er store ambitioner og forventninger til vækst, indsigt og styring. Her er BetterNumbers den rette samarbejdspartner, da vi har samme ambitioner på vores kunders vegne.

BetterNumbers rådgiver og leverer ydelser af høj kvalitet indenfor CFO services, forretningsorienteret økonomistyring, digitalisering og effektivisering af økonomifunktioner, samt rådgiver om finansiering, regnskab og skat.

BetterNumbers er stiftet af Michael B. Toft og Keld Danielsen, som begge har brede erfaringer og har prøvet det meste indenfor økonomistyring, finansiering, regnskab og skat mv.

Vores bomærke, (tre-) kløveret, symboliserer velstand og vækst via omhu, driftighed og balance. Det er samtidigt 3 hjerter som viser empati og oprigtig interesse.

Vi tror ikke på heldet, men på, at man kan opnå succes og økonomisk vækst, ved kloge beslutninger, omhu, kreativitet og fremsynethed.

Folkene bag

Keld Danielsen

Partner, Statsautoriseret revisor

Jeg er en forretningsorienteret virksomhedsrådgiver med baggrund, som statsautoriseret revisor og mangeårig partner i Deloitte.

Igennem min karriere har jeg rådgivet et utal af virksomheder i forhold til forretningsudvikling, økonomioptimeringer, ledelsesrapportering, skat,  omstruktureringer, generationsskifte samt køb og salg af virksomheder. Jeg er vant til, at rådgive såvel direktører som bestyrelser, og har stor erfaring med bestyrelsesarbejde og rapporteringer.

Derudover har jeg i mange år arbejdet med og varetaget outsourcing af økonomifunktioner for virksomheder, herunder bl.a. forsikringsselskaber, hvor der er særlig fokus på complianceforhold. Jeg trives med at sikre, at virksomhederne overholder lovgivningen og er i “good standing” hos myndigheder.

Samtidigt sætter jeg en ære i, at være tilgængelig for mine kunder, hvilket er ensbetydende med hurtig reaktion, høj leverancesikkerhed og sublim kvalitet.

kda@betternumbers.dk

Tlf. +45 51216939

Michael B. Toft

Partner, CFO- og ERP-ekspert

Jeg har siden 1997 beskæftiget mig med økonomistyring i virksomheder. Dels som mangeårig rådgiver indenfor ERP systemer og dels som CFO i en række virksomheder.

Implementering af ERP systemer, nye strategier, digitalisering af arbejdsgange og procesoptimering har været kernen i mine opgaver. Mine specialkompetencer ligger i, at få etableret systemer og processer, der så smidigt som muligt sikrer et datagrundlag, som gør, at virksomhedens ledelse har valide og rettidige informationer, til at kunne navigere hurtigt og effektivt.

Jeg har gennem mit virke som CFO i en række virksomheder, været en drivende kraft i opbyggelsen af et solidt velfunderet økonomisk fundament, der har medført forbedret rentabilitet, samt sikret øget værdi af virksomhederne. Jeg har gennem tiden forestået en lang række succesfulde virksomhedshandler, for såvel købere som sælgere.

Jeg prioriterer effektivitet og handlekraft meget højt i alt samarbejde.

mbt@betternumbers.dk

Tlf. +45 20963395

Stinus Andersen

Partner, statsautoriseret revisor

Jeg er engageret rådgiver med kunden og tallene i fokus. Jeg har en baggrund fra Deloitte som statsautoriseret revisor og senest som Head of Financial Management Services i Newsec Property Management.

Jeg har mangeårig erfaring fra revision, regnskab og skat for ejendomsselskaber, It-virksomheder og skadesforsikringsselskaber.
Som ansvarlig for Newsecs regnskabsydelser til ejendomskunder har jeg arbejdet med effektiviseringer af regnskabsprocesserne, værdiansættelse, selskabsadministration og skat.

Jeg brænder for at rådgive kunder og få skabt løsninger af høj kvalitet. Hvad enten det er effektivisering af bogføring, køb/salg af selskaber og ejendomme, selskabsskat eller udarbejdelse af rapporteringsmodeller og årsregnskaber. Jeg evner at have overblikket over komplekse regnskabsmæssige processer og forstår samtidig detaljerne.

Et par af mine kerneværdier er tilgængelighed og ordentlighed. Jeg er der for mine kunder og har som mål at levere en effektiv ydelse af høj kvalitet.

sta@betternumbers.dk

Tlf. +45 23442659